Loading...

Nieuws TV Dieren ontvangen?

Wil je TV Dieren volgen via Twitter?

Volg ons via @TV_Dieren

banen bespeelbaar ?

Volg @TV_Dieren op Twitter

 

Het weer

Welkom

Hartelijk welkom op de website van TV Dieren. De website is voor onze vereniging de uitgelezen manier om onderling te communiceren. Via de meest actuele informatie proberen we elkaar op de hoogte te houden van al datgene wat er binnen onze vereniging speelt. Binnen onze club, met ongeveer 700 leden, gebeurt veel. Juist bij zoveel leden is communicatie erg belangrijk. We hopen dan ook dat deze website bijdraagt aan een zo optimaal mogelijke communicatie.

Nieuws

Overlijden Wout van Voorst
Op 2 oktober is Wout van Voorst overleden. Wout was lid van onze vereniging en speelde in verschillende groepjes tennis.

Wout was op vakantie in Zuid Afrika, samen met zijn vrouw Riet, waar hij op camper safari was. Tijdens deze vakantie is hij in zijn slaap overleden.

Wij wensen Riet en alle nabestaanden veel sterkte toe met dit verlies.

Bestuur TV Dieren


· Mark op 12/10/2016 · Afdrukken
Van Asselt (her) nieuwde hoofdsponsor van TV Dieren!
TV Dieren is zeer verheugd te kunnen meedelen dat er een nieuwe hoofdsponsor overeenkomst is afgesloten met Van Asselt Schilderwerken uit Dieren.

Al meer dan 25 jaar is de naam Van Asselt aan TV Dieren verbonden en ook de huidige nieuwe directeur, Stijn Agelink, wil deze samenwerking met ons voorzetten.

Wij zien samen uit naar een vruchtbare samenwerking!

Het bestuur

· Mark op 20/09/2016 · Afdrukken
Najaarscompetitie 2016
Beste leden,

De najaarscompetitie wordt gehouden op alle vrijdagavonden van 16 september t/m 28 oktober.

Omdat het aantal deelnemende teams groot is zijn er op deze avonden weinig banen beschikbaar voor recreanten. Met name 16 en 30 september en 7 en 14 oktober is het heel druk.

Op deze drukke avonden willen we graag dat er een baancommissaris aanwezig is. Leden die een avond baancommissaris willen zijn kunnen zich opgeven bij Henk en Katalin via: competitie.tvdieren@gmail.com

Bedankt! Katalin
· Mark op 05/09/2016 · Afdrukken
TV Dieren whatsapp!
NIEUW!! TVDieren whatsapp! Zoekt u een tennismaatje? Of is er iemand op het laatste moment afgevallen en zoekt u een vervanger? SUPER makkelijk!! Mail uw nummer naar info@polysport.nl en we voegen u toe.
· Mark op 25/01/2016 · Afdrukken
Grabbelavonden op elke woensdag
Nieuw bij TV Dieren? Zoek je een tennismaatje? Kom dan op woensdag avond vanaf 19.00 spelen! Je kan alleen of met een partner komen en je wordt door ons ingedeeld om te spelen.

Alle speelsterktes toegestaan!


Info: Han van der Zee (06-55884350)
· Mark op 29/12/2015 · Afdrukken