Loading...

Nieuws TV Dieren ontvangen?

Wil je TV Dieren volgen via Twitter?

Volg ons via @TV_Dieren

banen bespeelbaar ?

Volg @TV_Dieren op Twitter

 

Het weer

Welkom

Hartelijk welkom op de website van TV Dieren. De website is voor onze vereniging de uitgelezen manier om onderling te communiceren. Via de meest actuele informatie proberen we elkaar op de hoogte te houden van al datgene wat er binnen onze vereniging speelt. Binnen onze club, met ongeveer 550 leden, gebeurt veel. Juist bij zoveel leden is communicatie erg belangrijk. We hopen dan ook dat deze website bijdraagt aan een zo optimaal mogelijke communicatie.

Nieuws

Voorjaarscompetitie 2017
De voorbereidingen voor de Voorjaarscompetitie 2017 zijn gestart! Het inschrijfformulier vind je HIER. Schrijf je in voor 7 december!

In 2017 zijn er diverse verschillende nieuwe competitie vormen zijn?! Bijvoorbeeld alleen dubbels spelen op zaterdag (wordt vast populair!) en competitie voor 50+. Ook heeft de knltb 2 nieuwe competities toegevoegd, onder 35 jaar en competitie voor niveau 8 en 9 (zie toelichting hieronder).

Tijdens de voorjaarscompetitie wordt het compact spelen ingevoerd. Hieronder wordt uitgelegd wat dat inhoudt.

8&9-competitie


Doe je mee aan de 8&9-competitie?
Ben je net begonnen met tennis? Of heb je één of twee seizoenen les gehad en vindt de leraar dat je klaar bent voor de competitie? Geef je dan op voor de nieuwe 8&9-competitie op zondagmiddag en speel op je eigen niveau competitie. Deze competitie is uitsluitend voor spelers met speelsterkte 8 of 9. Opgeven met minimaal 3 personen, dames en heren naar keuze. Er wordt compact gespeeld, d.w.z. een supertiebreak en bij 40-40 wordt er om een winnend punt gespeeld. Meer info lees je op de website van de KNLTB.

Onder 35

Nieuwe competitie voor jongvolwassenen
Ben jij tussen de 17 en 35 jaar en wil je spelen met en tegen spelers van je eigen leeftijd? Dan is de Onder35 competitie wat voor jou! De speeldag is zaterdag. En om de competitie voor jou goed planbaar te maken, beginnen we ‘pas’ om 17.00 uur. Dus alle tijd om eerst iets anders te doen. Speelsterkte 4 tot en met 7, zolang je maar tussen de 17 en 35 bent. We hebben minimaal vier spelers/speelsters per team nodig. Elk team speelt vier dubbels. De speelmaanden zijn april en mei.
Er wordt compact gespeeld, d.w.z. een supertiebreak en bij 40-40 wordt er om een winnend punt gespeeld. Iets voor jou?
Meer info lees je ook op de website van de KNLTB.

Wat is Compact Spelen?

In 2017 maakt de KNLTB ‘Compact Spelen’ mogelijk. Niet alleen bij de jeugd, zoals nu al het geval is, maar in álle competities. In het kort betekent dit dat de partijen bij een 3e set een wedstrijdtiebreak kennen en dat bij 40-40 meteen beslissend punt gespeeld wordt. De partijen duren hierdoor wat korter, en zijn beter planbaar. De VCL kan zo ruimte maken voor meer leden om competitie te spelen. Of tijdens de competitiedagen banen vrijhouden voor recreanten. Waarschijnlijk gaan we bij TV Dieren geen gebruik maken van compact speen, tenzij er zoveel inschrijvingen voor de voorjaarscompetitie komen dat we in de problemen komen met de baancapaciteit. Het kan dus zo zijn dat er bij een uit-wedstrijd wel compact gespeeld wordt.

Op de website van de KNLTB lees je meer over Compact Spelen.


Groetjes, Henk en Katalin
· Mark op 02/11/2016 · Afdrukken