Loading...

Nieuws TV Dieren ontvangen?

Wil je TV Dieren volgen via Twitter?

Volg ons via @TV_Dieren

banen bespeelbaar ?

Volg @TV_Dieren op Twitter

 

Het weer

Welkom

Hartelijk welkom op de website van TV Dieren. De website is voor onze vereniging de uitgelezen manier om onderling te communiceren. Via de meest actuele informatie proberen we elkaar op de hoogte te houden van al datgene wat er binnen onze vereniging speelt. Binnen onze club, met ongeveer 700 leden, gebeurt veel. Juist bij zoveel leden is communicatie erg belangrijk. We hopen dan ook dat deze website bijdraagt aan een zo optimaal mogelijke communicatie.

Nieuws

Van Asselt (her) nieuwde hoofdsponsor van TV Dieren!
TV Dieren is zeer verheugd te kunnen meedelen dat er een nieuwe hoofdsponsor overeenkomst is afgesloten met Van Asselt Schilderwerken uit Dieren.

Al meer dan 25 jaar is de naam Van Asselt aan TV Dieren verbonden en ook de huidige nieuwe directeur, Stijn Agelink, wil deze samenwerking met ons voorzetten.

Wij zien samen uit naar een vruchtbare samenwerking!

Het bestuur

(op de foto Mark Hilhorst namens TV Dieren (links) en Stijn Agelink namens Van Asselt (rechts)· Mark op 20/09/2016 · Afdrukken
Najaarscompetitie 2016
Beste leden,

De najaarscompetitie wordt gehouden op alle vrijdagavonden van 16 september t/m 28 oktober.

Omdat het aantal deelnemende teams groot is zijn er op deze avonden weinig banen beschikbaar voor recreanten. Met name 16 en 30 september en 7 en 14 oktober is het heel druk.

Op deze drukke avonden willen we graag dat er een baancommissaris aanwezig is. Leden die een avond baancommissaris willen zijn kunnen zich opgeven bij Henk en Katalin via: competitie.tvdieren@gmail.com

Bedankt! Katalin
· Mark op 05/09/2016 · Afdrukken
Deelnemers 50+ Regionale Wintercompetitie gezocht! (update)
De regionale wintercompetitie wordt gehouden van de laatste week van september 2016 tot eind maart 2017. De wedstrijden worden gehouden bij omliggende verenigingen in Eerbeek, Klarenbeek, Loenen, Voorst en bij ons in Dieren uiteraard.

De wedstrijden worden overdag gespeeld, eens per 14 dagen op maandag middag. De ene week komen de damesdubbels aan bod en de volgende week de herendubbels.

We zijn op zoek naar deelnemers die willen meespelen! Geef je op!

Heren: Gerrit Koens: 0313-416005 gerrit.corriekoens@hetnet.nl
Dames: Bouwien Nas 0313-415876 bouwienjos@kpnmail.nl
· Mark op 12/07/2016 · Afdrukken
TV Dieren whatsapp!
NIEUW!! TVDieren whatsapp! Zoekt u een tennismaatje? Of is er iemand op het laatste moment afgevallen en zoekt u een vervanger? SUPER makkelijk!! Mail uw nummer naar info@polysport.nl en we voegen u toe.
· Mark op 25/01/2016 · Afdrukken
Grabbelavonden op elke woensdag
Nieuw bij TV Dieren? Zoek je een tennismaatje? Kom dan op woensdag avond vanaf 19.00 spelen! Je kan alleen of met een partner komen en je wordt door ons ingedeeld om te spelen.

Alle speelsterktes toegestaan!


Info: Han van der Zee (06-55884350)
· Mark op 29/12/2015 · Afdrukken